Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Șefa cu Lexus și casă în Tenerife, de la Primăria Timișoara, încearcă să convingă Curtea de Conturi că teleportarea există!

Șefa cu Lexus și casă în Tenerife, de la Primăria Timișoara, încearcă să convingă Curtea de Conturi că teleportarea există!

Un articol de: |

Nereguli la Primăria Timișoarei. Una dintre persoanele controversate din instituției, șefa Serviciului Resurse Umane, Rodica Aurelian, a fost pontată ca prezentă la serviciu în timp ce participa, în calitate de formator, la cursuri susţinute la Predeal, Mamaia sau Băile Felix, scrie Adevărul.

Cu alte cuvinte, Aurelian îi instruia pe funcționari, dar apărea ca prezentă și la serviciul său de bază în Primăria condusă de Nicolae Robu, prejudiciind bugetul local cu 13.000 de lei.

Citește și: Noi efecte ale legii PSD care a eliberat pușcăriașii: Cine se mai pregătește de liberareCea mai sexy jucătoare de tenis e ROMÂNCĂ! Cum arată, aproape goală Anda Adam, goală în pat. Cum le-a spus artista fanilor noapte bună! Culmea tupeului. Gabi Oprea revine în politică ”din dorinţa de-a oferi o alternativă celor care sunt nemulţumiţi”N-avem drumuri, dar Ministerul Transporturilor dă o avere pe covoare

 „În lunile august şi septembrie 2016, respectiv lunile iulie şi septembrie 2015, precum şi 1 zi din luna iunie 2015, doamna Aurelian Rodica a desfăşurat activitatea de formator la programele de formare profesională/perfecţionare în locaţiile Mamaia, Venus, Predeal şi Băile Felix, respectiv un număr total de 26 zile lucrătoare, timp în care, potrivit statelor de plată a salariilor aferente lunilor respective întocmite de entitatea auditată, aceasta a fost remunerată pentru un număr de 208 ore (26 zile x 8 ore) în care nu a lucrat efectiv, nici în cadrul şi nici în interesul entităţii, în fapt, aceasta prestând o activitate privată, datele înscrise în statele de plată nefiind astfel conforme cu realitatea”, acuză auditorii Curţii de Conturi.

În lunile august si septembrie 2016, august si septembrie 2015, precum si 1 zi din luna iunie 2015, când subsemnata a desfăşurat activităţi de formator in timpul liber, am fost remunerata ca urmare a aprobării de liber prin compensare cu timp liber corespunzător orelor suplimentare, in condiţiile legii- orele suplimentare nu au fost plătite ca atare , reglementările in vigoare la vremea respective fiind de compensare cu timp liber corespunzător orelor suplimentare efectuate. Astfel, nu a fost creat niciun prejudiciu”, se arată în punctul de vedere al Rodicăi Aurelian, potrivit sursei citate.

De asemenea, primarul Robu spune că Rodica Aurelian a avut aprobate pentru toate zilele în care a fost la acele cursuri ca lector concediu neconsumat în anul precedent şi, deci, “era normal să fie remunerate ca orice angajat aflat în concediu”.

Citește și: ”Genunche” Pop a declarat război ”statului paralel”. Sorin Cîmpeanu: Mai bine s-ar ocupa de investiții în educație...Ivan (PSD): Statul paralel este însuși Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu o va putea niciodată justifica, și care mimează grija pentru săraciBătaie de joc. Primarul din Sibiu care a mers pe jos până la Bucureşti în semn de protest a primit de la Guvern un răspuns care se termină la jumătatea frazei

Declaraţia de avere a şefei HR din Primăria Timişoarei este una foarte stufoasă. Dintr-un salariu de funcţionat şi o pensie a soţului, familia Aurelian şi-a cumpărat un apartament în Tenerife.

Potrivit debanat.ro, e vorba de un apartament de 50 de metri pătrați situat în celebra insulă din Oceanul Atlantic, unde prețurile la imobiliare nu pot să fie foarte mici. De altfel, Aurelian nu specifică în „declarație” prețul cu care a achiziționat locuința. Potrivit aceluiași document, șefa de la Resurse Umane mai deține un apartament de 70 de metri pătrați în București, însă în mod bizar nu are nicio locuință în Timișoara. La capitolul imobiliare, ea se mai poate lăuda cu două terenuri intravilane, unul în Ciolpani (Ilfov) de 2.000 mp și altul în Șinca Nouă (Brașov) de 807 mp.

Cât privește capitolul „Bunuri mobile”, Aurelian conduce un autoturism de lux, marca Lexus, an de fabricație 2009, deținând și bijuterii în valoare de 6.000 de euro. Potrivit aceleiași declarații de avere, Rodica Aurelian a câștigat anul trecut, din salarii, 86.780 de lei, plus 5.300 de lei din cesiunea de autor pentru o firmă din București. Ea a luat și un credit, scadent în 2022, în valoare de peste 88.000 de euro. La acești bani se adaugă pensia de puțin peste 44.000 de lei a soțului.

citeste mai departe

Citește și: Ponta, dezlănțuit împotriva lui Dragnea: Dacă nu e chiar ticălos, atunci trebuie să...”Genunche” Pop ar putea avea pe mână anul viitor cel mai mare buget al Educației din ultimii 10 aniMai mulți parlamentari PSD ar urma să voteze moțiunea de cenzură contra Guvernului Tudose. ”Îşi dau seama că partidul are o problemă de imagine din cauza lui Dragnea”

Citeşte mai multe despre:   Rodica Aurelian ,   Primăria Timișoarei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade