Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Șerban Nicolae: În forma actuală este un proiectul legii grațierii este absolut ineficient. Soarta președintelui Comisiei juridice, decisă miercuri în şedinţa Comitetului Executiv al PSD (VIDEO)

Șerban Nicolae: În forma actuală este un proiectul legii grațierii este absolut ineficient. Soarta președintelui Comisiei juridice, decisă miercuri în şedinţa Comitetului Executiv al PSD (VIDEO)

Un articol de: |

Soarta lui Şerban Nicolae va fi decisă miercuri în şedinţa Comitetului Executiv al PSD. Senatorul riscă să fie exclus din partid din cauza legii graţierii.

Preşedintele Comisiei Juridice din Senat a fost acuzat că a acţionat singur atunci când a introdus amendamentele şi a votat graţierea faptelor de corupţie. După ce, inițial, votase grațierea mai multor infractiuni de corupție, comisia juridică din Senat a revenit a doua zi și a anulat votul.

Citește și: Cine sunt de fapt parlamentarii PSD care acum s-au cocoțat pe moartea Regelui Mihai: În 1994, Eugen Nicolicea cere să fie declarat persona non-grata pe teritoriul României (FOTO)Salariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primeste'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Fostul președinte CCR: Iordache e ATÂT DE DEȘTEPT, încât... (VIDEO)

Referitor la proiectul legii grațierii, Șerban Nicolae a declarat luni că: ”Fie se propune la vot proiectul în forma inițială, fie se trece termenul de adoptare tacită care este undeva după 20 mai. În comisia juridică, dezbaterea este preponderent tehnică. Discuția politică este cu totul alta și aici intervine o serie întreagă de factori”. 

Întrebat dacă este de părere că în forma actuală proiectul legii grațierii este eficient, Șerban Nicolae a răspuns: ”Nu, din punctul meu de vedere, în forma actuală este un proiectul de lege este absolut ineficient. El nu rezolvă absolut nimic, nu răspunde niciunei nevoi a societății, nici în ceea ce privește obligațiile României față de Curtea Europeană a Drepturilor Omului”. 

Șerban Nicolae: În forma actuală este un proiectul legii grațierii este absolut ineficient. Soarta președintelui Comisiei juridice, decisă miercuri în şedinţa Comitetului Executiv al PSD

Citește și: Când NU DISTRUGE Justiția, IORDACHE discută ”rețete culinare” cu Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională. Ce STABILEAU cei doi (FOTO)Blandiana: E o neruşinare fără limită în Parlament! Transformă Justiţia într-o servitoare a politicii”Du-te și pupă-i în c*r pe USR-iștii lui Soros care vând țara!” - Stil și eleganță marca PSD (FOTO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   legea gratierii,   serban nicolae,   comisia juridica
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică