Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Soluția lui Traian Băsescu pentru sancționarea fraudei la referendum: O țeapă în faţa Antenei pentru Voiculescu

Soluția lui Traian Băsescu pentru sancționarea fraudei la referendum: O țeapă în faţa Antenei pentru Voiculescu

Un articol de: |

Traian Băsescu a recunoscut că se raportează la un referendum în care PDL a acuzat multe fraude și că tocmai de aceea trebuie decredibilizată ideea de fraudarea a refrendumului. ”Au fost iregularități foarte multe. Sunt câteva sute de reclamații și obligația instituțiilor statului este de a da curs acestor reclamații” a spus Băsescu.

Când un jurnalist l-a rugat să explice cum se vor materializa aceste sancțiuni, amintind de episodul cu ”țeapa” din Piața Victoriei, Băsescu a răspuns:”Cred că și voi, la vârsta voastră, vă doriți să fie respectată legea” a adăugat președintele.

Președintele a amintit astfel de un incident întâmplat la un marș al tinerilor liberali, de la începutul anului 2004, când protestatarii au vrut să amplaseze o țeapă în Piața Victoriei, în fața Guvernului.

Băsescu, despre sancționarea fraudei la referendum
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   demitere,   referendum,   Justitie,   teapa,   Antene
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică