Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Sorin Grindeanu cere Congres extraordinar în PSD, pentru stabilirea conducerii

Sorin Grindeanu cere Congres extraordinar în PSD, pentru stabilirea conducerii

Un articol de: |
Foto: opiniatimisoarei.ro Politică

Președintele PSD Timiș, ministrul Sorin Grindeanu, a afirmat miercuri că ar fi oportună organizarea unui Congres al PSD până la jumătatea lunii octombrie, pentru că PSD a ieșit mereu întârit în urma congreselor.

"Consider, în calitate de președinte al Organizației Timiș a Partidului Social Democrat și de membru al Guvernului, că este oportună organizarea unui Congres până cel târziu în prima jumătate a lunii octombrie. Partidul Social Democrat a ieșit mereu întărit în urma congreselor, pentru că doar în forul suprem decizional își pot exprima opțiunea reprezentanții tuturor structurilor noastre teritoriale", a declarat miercuri, pentru Agerpres, Sorin Grindeanu.

Acesta a precizat că PSD trebuie să-și consolideze poziția internă cât mai repede.

"Actul guvernamental coerent, eficient și în interesul românilor ne confirmă poziția de principală forță politică a țării și tocmai din acest motiv consider că trebuie să ne consolidăm poziția internă cât mai rapid", a mai menționat Grindeanu.

Mai mult de atât, președintele PSD Timiș a mai explicat că "buna guvernare de până acum trebuie dublată de o acțiune politică fermă și clară".

"Avem nevoie de un program politic și de alianțe pentru această toamnă, dar și de stabilirea direcțiilor de urmat în continuare în plan guvernamental. Toate acestea pot fi îndeplinite doar prin congresul partidului", a explicat Sorin Grindeanu.

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   președintele PSD Timiș,   congres al psd,   intr-o luna
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică