Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Sorin Roșca Stănescu: Există voci în PNL care vor ruperea Uniunii Social Liberale (VIDEO)

Sorin Roșca Stănescu: Există voci în PNL care vor ruperea Uniunii Social Liberale (VIDEO)

Un articol de: |

Sorin Roșca Stănescu a afirmat, luni, că în Partidul Național Liberal există voci care vor ca Uniunea Social Liberală să se destrame, relatează B1 TV.

Există voci, în special locale, care încep să pună în discuție o posibilă rupere a USL-ului, dar sunt destul de puține. Vocea predominantă este pentru unitate. Vom ști mai multe la capătul a două zile de dezbatere pe care le vom avea la Mamaia, acolo se vor discuta în detaliu lucrurile astea, se vor putea pronunța foarte mulți colegi din țară”, a declarat liberalul.

Tensiuni există, dar ceea ce ne leagă este pentru moment mult mai puternic. Vocile sau nemulțumirle reale sunt excepțiile care confirmă regula. USL ar trebui să reziste întreg mandatul. (...) Nu mă aștept să fiu dat afară din partid, așa cum nu m-am așteptat nici să nu mai fiu consilier”, a mai spus Sorin Roșca Stănescu la B1 TV.

Este exclus ca întâlnirea care are loc astăzi (n.r. luni) să aibă vreo rupere a protocolului USL”, a subliniat național-liberalul.

Totodată, Roșca Stănescu a precizat că PNL nu trebuia să piardă Ministerul Justiției, aceasta fiind cea mai importantă decizie ratată de liberali.

Luni, liderii USL au organizat o întâlnire de urgență la care participă Victor Ponta, Crin Antonescu, Dan Constantin, cât și Dan Voiculescu. (Detalii AICI)

Sorin Roșca Stănescu: Există voci în PNL care vor ruperea USL
Embed:


Citeşte mai multe despre:   sorin rosca stanescu,   voci,   PNL,   vor ruperea USL,   Uniunea Social Liberala
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică