Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Stenogramele ședinței în care s-a discutat amendamentul privind dezvăluirile din dosare. Nicolicea: „Pozițiile 10-18 sunt nefavorabile în forma prezentată”. Ponta: „Bine, dacă nu sunt observații, aprobate” (VIDEO)

Stenogramele ședinței în care s-a discutat amendamentul privind dezvăluirile din dosare. Nicolicea: „Pozițiile 10-18 sunt nefavorabile în forma prezentată”. Ponta: „Bine, dacă nu sunt observații, aprobate” (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: gov.ro Politică

Guvernul a desecretizat stenogramele din timpul ședinței de Guvern din 29 octomrbrie, în care s-a discutat amendamentul propus de senatorul Șerban Nicolae privind dezvăluirile din dosare.

Proiectul de lege susținea introducerea pedepsei cu închisoarea de la șase luni la trei ani pentru orice cetățean care dezvăluie informații care, potrivit legii, nu au caracter public, dintr-o cauză penală aflată în curs de cercetare.

Miercuri, Guvernul a anunţat că a desecretizat o parte din stenograma respectivei ședințe de Guvern.

(…) Dl. Victor-Viorel Ponta: Puncte de vedere. Domnule ministru Nicolicea?
Dl. Eugen Nicolicea: (…) Pozițiile 10-18 sunt nefavorabile în forma prezentată.
(…) Dl. Victor-Viorel Ponta: Bine, ……, dacă nu sunt observații, aprobate
”, se arată în stenograme.

Guvernul a comunicat joi că actul normativ a primit inițial aviz favorabil, după care a revenit câteva ore mai târziu și a modificat informarea de presă, anunțând că proiectul a primit „Aviz nefavorabil în forma prezentată”. Guvernul a susținut că o „eroare tehnică” a generat această inadvertență.

Stenogramele ședinței în care s-a discutat amendamentul privind dezvăluirile din dosare au fost desecretizate


Citeşte mai multe despre:   stenograme,   amendament,   dezvaluiri dosare,   serban nicolae
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică