Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Surse: Ponta preia interimatul la Cultură, cu delegare de semnătură către secretarul de stat UDMR

Surse: Ponta preia interimatul la Cultură, cu delegare de semnătură către secretarul de stat UDMR

Un articol de: |
Foto: gov.ro Politică

Premierul Victor Ponta va prelua conducerea interimară a Ministerului Culturii şi va delega dreptul de semnătură secretarului de stat din minister, reprezentant al UDMR, arată surse oficiale, citate de Mediafax.

Unul dintre cei doi secretari de stat din minister este Csilla Hegedus, vicepreşedinte al organizaţiei de femei UDMR şi secretar general adjunct al UDMR. Anunţul vine după ce şeful statului a semnat decretul de revocare din funcţie pentru Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor a declarat că revocarea sa din funcţie nu este "o dramă" nici pentru el, nici pentru Guvern, ci un lucru normal, care se putea întâmpla oricând.

În plus, Traian Băsescu i-a recomandat premierului că, în loc să-şi piardă timpul cu alte treburi, să negocieze cu proprietarul operei lui Brâncuşi pentru ca statul să preia Cuminţenia Pământului.

Kelemen Hunor a precizat că ministerul Culturii caută un expert independent pentru autentificarea operei lui Constantin Brâncuşi, în condiţiile în care e vorba despre o sumă mare de cumpărare şi de o lucrare importantă.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Ministerul Culturii,   Kelemen Hunor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică