Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Tăriceanu: După consultarea structurilor de conducere ale PLR, vom hotărî cum votăm în turul II

Tăriceanu: După consultarea structurilor de conducere ale PLR, vom hotărî cum votăm în turul II

Un articol de: |

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică, după închiderea procesului electoral, că voturile pe care le-a primit în primul tur înseamnă o anumită obligaţie, astfel că, după o consultare a structurilor de conducere PLR, se va lua o hotărâre privind votul pentru turul II.

Despre rezultatul alegerilor, Călin Popescu Tăriceanu a precizat că, deocamdată, acesta este numai la nivelul exit-poll-urilor şi că aşteaptă cu multă înfrigurare rezultatele după numărarea voturilor, care vor fi prezentate cel mai probabil mâine dimineaţă.

„Până atunci, doresc să spun că voturile pe care le-am primit înseamnă din partea mea şi a colegilor o anumită obligaţie. Va trebui, după o consultare pe care o voi face la nivelul structurilor de conducere ale partidului, să luăm o hotărâre cum să votăm în turul II şi cum să îndemnăm pe votanţii şi pe simpatizanţii noştri să voteze”, a anunţat Tăriceanu, citat de Mediafax,

El a mai spus că nu va abandona proiectul său prezidenţial ”România, a şaptea putere a Europei” şi se va lupta până la capăt, pentru că România are nevoie pentru progres.

Vezi AICI primele rezultate ale exit-pollurilor

 
 Citeşte mai multe despre:   Călin Popescu-Tariceanu,   exit-polluri,   alegeri prezidentiale
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică