Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Tăriceanu spune că îl afectează candidatura lui Meleșcanu: Va lua voturi din zona de electorat căreia mă adresez și eu

Tăriceanu spune că îl afectează candidatura lui Meleșcanu: Va lua voturi din zona de electorat căreia mă adresez și eu

Un articol de: |

Călin Popescu Tăriceanu crede că intrarea lui Teodor Meleșcanu în cursa pentru Cotroceni îl ”afectează”, explicând, sâmbătă, că va trebui să facă un efort suplimentar pentru a compensa” voturile care se vor duce la fostul director SIE.

"Niciodată nu-mi subapreciez adversarii într-o competiţie politică. Sigur că intrarea domnului Meleşcanu în competiţie fără îndoială mă afectează şi pe mine, ca şi pe ceilalţi (candidaţi - n.r.), pentru că voturile pe care le va lua, le va lua din această zonă de electorat căreia mă adresez şi eu. Dar asta este competiţia, e liberă, aşa că nu pot decât să fac un efort suplimentar pentru a compensa într-un fel sau altul potenţialele pierderi. În rest, asta este, megem mai departe spre alegeri", a spus Tăriceanu, la Sinaia. 

Fostul liberal spune că momentan nu se pot estima pierderile pe care le-ar putea suferi în avantaju lui Meleșcanu deoarece decizia sa este încă recentă și nemăsurată în sondaje, transmite Mediafax.

Întrebat, de asemenea, dacă decizia lui Teodor Meleşcanu de a candida l-a luat prin surprindere, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns negativ.

"Nu aş spune că m-a surprins, pentru că şi în spaţiul public cred că de peste două luni de zile erau speculaţii cu privire la o potenţială intrare a domniei sale în cursa pentru prezidenţiale", a adăugat acesta.


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică