Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Tăriceanu: ”Votul meu de astăzi urmărește să închidem definitiv o pagină tristă în istoria României”

Tăriceanu: ”Votul meu de astăzi urmărește să închidem definitiv o pagină tristă în istoria României”

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a votat duminică la ora 10.30, la Școala nr. 5 din București.

După ce și-a exprimat dreptul constituțional, Tăriceanu a declarat că își dorește "o altă Românie", o Românie care "privește spre viitor".

"Votul meu de astăzi urmărește să închidem definitiv o pagină tristă în istoria României și să evităm riscul ca această perioadă să continue sub o formă sau alta. Îmi doresc o altă Românie, o Românie care privește spre viitor, care se gândește la generațiile tinere, cărora trebuie să le asigure o pregătire solidă, o învățătură care să îi facă competitivi atunci când ies pe piața forței de muncă. Vreau ca pentru generațiile actuale să facem mai mult pentru a crea locuri de muncă, iar pentru cei vârstnici să asigurăm o bătrânețe mai îndestulată dacă se poate și mai liniștită", a spus Tăriceanu.

Președintele Senatului a mai precizat că își dorește ca economia "să înceapă să performeze din nou, în așa fel încât România să poată să ajungă a șaptea putere a Europei".

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică