Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Tensiuni în USL: Antonescu nu renunță la nominalizarea lui Nini Săpunaru pentru ministerul Transporturilor, deși Ponta nu este de acord

Tensiuni în USL: Antonescu nu renunță la nominalizarea lui Nini Săpunaru pentru ministerul Transporturilor, deși Ponta nu este de acord

Un articol de: |
Foto: mediafax.ro Politică

Președintele PNL Crin Antonescu nu renunță la nominalizarea lui Nini Săpunaru pentru portofoliul Ministerului Transporturilor.

Deși premierul Victor Ponta a declarat că nu este de acord cu această nominalizare, Antonescu nu renunță la propunerea pe care a făcut-o.

Liderul PNL a declarat, vineri, că Nini Săpunaru are şanse mari să fie nominalizat oficial de Partidul Național Liberal pentru minister, scrie Gândul.

Afirmația a venit la scurt timp după ce unele surse politice au anunțat că Victor Ponta se împotriveşte acestei nominalizări, cerând PNL o altă propunere.

„Este normal ca pe un portofoliu care revine PNL, decizia, cel puțin în ceea ce privește propunerea să fie a PNL. Cred sincer că Nini Săpunaru este o propunere cu multe șanse de nominalizare”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a declarat pcă nu a discutat cu premierul Victor Ponta despre nominalizarea lui Nini Săpunaru la Ministerul Transporturilor şi că o decizie finală urmează să fie luată duminică în cadrul Biroului Politic Naţional.

Nominalizarea lui Sapunaru la Transporturi, nou motiv de contradictii in USL
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   Ponta,   ministerul transporturilor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică