Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Teodor Atanasiu, despre Ponta: Veți rămâne un obscur contemporan cu Simona Halep

Teodor Atanasiu, despre Ponta: Veți rămâne un obscur contemporan cu Simona Halep

Un articol de: |
Foto: nasul.tv Politică

Senatorul liberal Teodor Atanasiu a susținut în Plenul Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură, că Victor Ponta va rămâne în istoria României ”ca un obscur om politic contemporan cu Simona Halep", informează Agerpres.

"Ca drept la replică vreau să îi spun domnului Victor Ponta că astăzi a ratat ultima șansă de a scăpa de eticheta de penibil. O să rămâneți domnule prim-ministru în istoria României ca un obscur om politic contemporan cu Simona Halep", a afirmat liberalul.

În discursul său, Ponta a susținut că nu a semnat niciodată niciun fel de contract cu vreo societate cu capital de stat, în schimb firma la care a lucrat Alina Gorghiu a avut mai multe contracte cu AVAS.

"Se vorbește acolo (n.r.—în moțiunea de cenzură) despre contracte. Nu am semnat niciodată niciun fel de contract cu vreo societate cu capital de stat. Știu că a semnat domnul Șova cu societăți din portofoliul AVAS, condusă atunci de către domnul Teodor Atanasiu. Deci dumneavoastră vreți acum să-mi dau eu demisia pentru că domnul Atanasiu cu Șova au semnat niște contracte? Care e logica? Sau poate domnul Atanasiu a fost sfătuit greșit de către o consilieră a domniei sale, care era și avocat și care știa foarte bine ce înseamnă contracte cu statul, dacă cumva le-a uitat doamna consilier avocat Gorghiu. Am în față așa: contract Gorghiu — Pop și Asociații — AVAS, 25.000 de euro plus TVA, Gorghiu — Pop și Asociații — AVAS, 10.000 de euro plus TVA, Gorghiu—Pop și Asociații — AVAS, 6.000 de euro plus TVA. Sunteți cam scumpă, doamna Gorghiu! Gorghiu — Pop și Asociații — AVAS, 15.000 de euro plus TVA, Gorghiu — Pop și Asociații, 10.000. de euro plus TVA", a susținut premierul tot în fața parlamentarilor.

Citeşte mai multe despre:   Teodor Atanasiu,   PNL,   Ponta,   Simona Halep,   motiune de cenzura
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică