Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Teodor Baconschi va părăsi PDL pentru a se alătura Iniţiativei Civice de Centru Dreapta

Teodor Baconschi va părăsi PDL pentru a se alătura Iniţiativei Civice de Centru Dreapta

Un articol de: |
Foto: evz.ro Politică

Fostul prim-vicepreşedinte al PDL, Teodor Baconschi, a anunţat luni, pe blogul personal, că se va alătura Iniţiativei Civice de Centru Dreapta, formată în jurul lui Mihai Răzvan Ungureanu.

”Am hotărât să mă alătur Inițiativei Civice de Centru-Dreapta formată în jurul lui Mihai Răzvan Ungureanu. În acest moment, când atacul USL împotriva statului de drept cunoaște deja o intensitate alarmantă, proiectul platformei de centru-dreapta va oferi electoratului nostru o alternativă responsabilă și o pavăză împotriva abuzurilor fără precedent la care asistăm de la instalarea guvernului USL” scrie Baconschi.

De asemenea, Baconschi și-a exprimat convingerea că și alte grupări se vor alătura Inițiativei care este un proiect așteptat de ”milioane de români”.

Sâmbătă, Teodor Baconschi nu a fost reales în funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului, obţinând doar 382 de voturi.


 

 

Citește și: Fostul președinte CCR: Iordache e ATÂT DE DEȘTEPT, încât... (VIDEO)Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Când NU DISTRUGE Justiția, IORDACHE discută ”rețete culinare” cu Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională. Ce STABILEAU cei doi (FOTO)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică