Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Teodor Meleșcanu: Românii sunt profund dezbinați. Noul președinte trebuie să-i armonizeze din nou

Teodor Meleșcanu: Românii sunt profund dezbinați. Noul președinte trebuie să-i armonizeze din nou

Un articol de: |

Candidatul independent la prezidențiale Teodor Meleșcanu spune că românii sunt profund dezbinați, iar sarcina noului președinte este să-i armonizeze din nou și nu meargă pe „aceeași logică de război”.

„Românii sunt profund dezbinați. Sarcina președintelui este să armonizeze din nou oamenii, să-i mobilizeze să meargă într-o anumită direcție. Din păcate ideea la majoriatatea candidaților este să continue lupta, dar cu alte persoane. Se prelungește și se consacră ideea politică cum că ceilalți sunt dușmanii noștri. Se intră pe acceeași logică de război, de confruntare”, a afirmat fostul șef al SIE, în emisiunea „Bună seara, România”, de pe B1 TV.

Acesta a susținut că dacă va ajunge președinte va dori un guvern cu un grup cât mai larg, care să-și decidă singur premierul.

„Pentru ca România să fie întradevăr stat democratic, majoritatea parlamentară trebuie să decidă premierul. Nu e rolul președintelui să pună prim-miniștri, să facă majorități.  Preferința mea va fi să discutăm cu un grup cât mai larg, să avem un guvern cât mai larg, un fel de uniune națională”, a mai spus Meleșcanu.

Meleșcanu: Se consacră ideea politică cum că ceilalți sunt dușmanii noștri


Citeşte mai multe despre:   teodor melescanu,   alegeri prezidentiale
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică