Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu a început cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de navă

Traian Băsescu a început cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de navă

Un articol de: |
Foto: ziare.com Politică

Președintele Traian Băsescu a început cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de navă, după ce s-a înscris la cursurile Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) de la Constanța.

Șeful statului nu s-ar mai putea afla la comanda unui vapor, dacă nu și-ar reînnoi brevetul de comandant, notează Agerpres. În plus, președintele trebuie să urmeze și cursuri IMO, de perfecționare.

Traian Băsescu a solicitat un program personal de urgență pentru cursurile de reconfirmare a brevetului, achitând o taxă de 2.300 de lei, față de 1.500 de lei cât se plătește în situațiile obișnuite.

Astfel, începând de luni, un instructor al centrului de pregătire se deplasează la vila de protocol al președintelui de la Neptun pentru orele de curs.

Traian Băsescu va termina acest modul la sfârşitul săptămânii viitoare.

Reconfirmarea brevetului de comandant de navă se face o dată la 5 ani. Președinte a urmat ultimele cursuri de pregătire şi perfecţionare în anul 2007.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   comandant de nava,   brevet,   cursuri,   CERONAV,   Constanta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică