Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu, atac dur la adresa unui deputat PSD: "Cât de ridicol sună acel politician"

Traian Băsescu, atac dur la adresa unui deputat PSD: "Cât de ridicol sună acel politician"

Un articol de: |

Fostul președinte Traian Băsescu a participat luni în Parlament la adoptarea unei declarații prin care se marchează împlinirea a 20 de ani de la semnarea Partneriatului strategic cu Statele Unite.

"Este un gest corect politic, şi sunt convins şi necesar, acela de a saluta împlinirea a două decenii de la semnarea parteneriatului strategic cu SUA. Parteneriatul strategic nu a rămas în liniile lui iniţiale, ci a evoluat o dată cu evoluţia relaţiilor dintre România şi SUA. Eu însumi, în campania electorală, pentru cei care vă aduceţi aminte, vorbeam de axa de securitate Bucureşti-Londra-Washington. (...) Preocuparea zero a unui preşedinte este securitatea naţională", a afirmat Băsescu în plenul Parlamentului.

Citește și: Erdoganizarea României sau dragnizarea Turciei? De pontificare nici nu poate fi vorba!Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Pe Ilinca foarte puțini o știu. Are ditamai afacereaA MURIT! Avea 28 de ani și era cunoscut în lumea maneliştilor drept Ernest EdwardsLa raport! Iordache, Cazanciuc şi Nicolae, scoși din ședința unde se discută legile justiției și trimiși în biroul lui Dragnea

Fostul președinte nu a ratat nici ocazia de a îl taxa pe deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, pentru declarația acestuia în care cerea expulzarea ambasadorului american Hans Klemm de pe teritoriul țării.

"De aceea, uneori, când avem câte un coleg care spune să îl expulzăm pe ambasadorul SUA, nu ştiu dacă vă daţi seama cât de ridicol sună acel politician - care rămâne şi nesancţionat. (...) Sigur, am mai avut şi întâmplări când în pline negocieri se cerea retragerea trupelor din Irak, dar toate trec şi construcţiile solide rămân", a susținut Traian Băsescu.
 

Citeşte mai multe despre:   Traian Băsescu,   Liviu Pleșoianu,   deputat,   Statele Unite,   PSD
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică