Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: E evident că Guvernul și MAE încearcă să obstrucționeze votul românilor din străinătate. Numirea lui Meleșcanu, deşartă (VIDEO)

Traian Băsescu: E evident că Guvernul și MAE încearcă să obstrucționeze votul românilor din străinătate. Numirea lui Meleșcanu, deşartă (VIDEO)

Un articol de: |

Președintele Băsescu a declarat, vineri seară, cu câteva ore înainte de încheierea campaniei electorale pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, că Guvernul și Ministerul Afacerilor Externe încearcă să obstrucționeze votul cetățenilor români din străinătate.

„A fost evident faptul că membrii Guvernului și MAE încearcă să obstrucționeze votul cetățenilor români din străinătate. MAE german a demontat afirmațiile lui Victor Ponta că nu se pot înființa secții de votare înafara consularelor. Este clar că Guvernul nu a vrut să îi lase pe românii din străinătate să își exercite în număr mare dreptul constituțional de a vota”, a spus Băsescu.

Șeful statului și-a exprimat dezamăgirea față de numirea lui Meleșcanu în funcția de ministru de Externe, în locul lui Corlățean.

„Am constatat că speranța mea în numirea lui Meleșcanu a fost una deșartă. El a continuat poziția incorectă a predecesorului său, Titus Corlățean, care a spus că nu se pot organiza alte secții de votare decât cele din primul tur. Este o minciună”, a continuat Băsescu.

Președintele a mai făcut apel la toate partidele politice implicate în turul doi să își trimită observatori în toate secțiile de votare.

„Fac un apel la toate partidele care sunt reprezentate în turul doi să își trimită reprezentanții în secțiile de vot, altfel ele însele vor contribui la obstrucționarea votului”, a adăugat președintele.

Băsescu: E evident că Guvernul și MAE încearcă să obstrucționeze votul românilor din străinătate


Citeşte mai multe despre:   Basescu,   turul doi,   vot in strainatate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică