Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Eu voi merge să votez la referendum. Fiecare să procedeze conform conștiinței

Traian Băsescu: Eu voi merge să votez la referendum. Fiecare să procedeze conform conștiinței

Un articol de: |

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, marţi, că va merge la vot la referendumul din 29 iulie, precizând că el nu va face românilor niciun îndemn, sfătuindu-i ca fiecare să procedeze conform conștiinței.

„Sigur că voi merge. Eu voi merge, voi fi printre cei care merg la vot. (...) Fiind un singur votant, atâta timp cât nu se mobilizează PDL, nu am cum să schimb", a spus Băsescu, întrebat dacă el va merge sau nu la vot, informează Mediafax.

Preşedintele suspendat a mai spus că nu face românilor niciun îndemn legat de referendum, iar "fiecare să procedeze conform conştiinţei".

„Vă spun că eu nu sunt cu sufletul împăcat pe această decizie a PDL. De aceea, eu şi spun ca fiecare să procedeze cum consideră. Nu mai pot juca la câştigarea referendumului cu un PDL care a spus că nu poate asigura securitatea votului din «n» motive. Şi au două pagini de motive...", a argumentat Băsescu.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   vot,   referendum,   constiinta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică