Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Evident că șefa DIICOT a fost urmărită la Paris, Udrea a devenit interes după candidatură

Traian Băsescu: Evident că șefa DIICOT a fost urmărită la Paris, Udrea a devenit interes după candidatură

Un articol de: |
Foto: presidency.ro Politică

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că este evident că şefa DIICOT, Alina Bica, este cea care a fost urmărită la Paris, menţionând că Elena Udrea a "devenit de interes după ce şi-a depus candidatura" la Preşedinţie.

„E evident că Bica a fost supravegheată pentru că pentru ea au fost luate facturile în februarie. Udrea nu interesa, ea a venit ca un bonus, după ce şi-a depus candidatura”, a spus Traian Băsescu, la Realitatea TV.

Preşedintele a mai declarat că protecţia şefei DIICOT este asigurată de Serviciul de Protecţie şi Pază, prin lege. "În rest, e supraveghere. Dacă e fără mandat, e ilegală", a menţionat Băsescu.

Preşedintele a mai declarat că, în mod categoric, celor din servicii nu le convine dezbaterea pe care a lansat-o şi ar fi vrut să nu se vorbească despre acest lucru, arătând că preşedintele nu are însă alte instrumente, iar în acest fel conştiinţa sa este împăcată.

 

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Alina Bica,   sefa diicot,   Elena Udrea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică