Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Legea maidanezilor o voi promulga fără probleme, în forma în care a trecut prin Parlament

Traian Băsescu: Legea maidanezilor o voi promulga fără probleme, în forma în care a trecut prin Parlament

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Președintele Traian Băsescu a declarat luni că va promulga fără probleme legea câinilor comunitari, în forma în care a trecut prin Parlament.

„În forma în care a trecut prin Parlament, o promulg fără probleme, e ceea ce cred că trebuie să se întâmple. Acum e la CCR, din câte știu. După ce aducem populația canină la alte dimensiuni, putem regândi altceva. Dar acum e o problemă pentru populație”, a declarat președintele Băsescu.

Proiectul de lege privind câinii fără stăpân a fost adoptat de plenul Camerei Deputaţilor pe 10 septembrie.

Actul normativ prevede prelungirea de la şapte la 14 zile lucrătoare a termenului în care un câine din adăpost poate fi revendicat sau adoptat, gratuit. După cele 14 zile, autoritatea locală poate decide eutanasierea câinilor sau prelungirea şederii lor în adăpost, cu condiţia să aibă resurse financiare pentru întreţinerea padocurilor.


Citeşte mai multe despre:   legea maidanezilor,   promulgarea legii,   Parlament,   Basescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică