Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: N-am crezut că USL va vinde stabilitatea țării să acapareze funcții

Traian Băsescu: N-am crezut că USL va vinde stabilitatea țării să acapareze funcții

Un articol de: |

Traian Băsescu a criticat miercuri politica necinstită a USL de la preluarea puterii, arătând că evoluția evenimentelor din ultimele săptămâni denotă imaturitatea politică a celor care conduc partidele Uniunii. De asemenea, Băsescu a făcut un apel și la conducătorii respectivelor partide – Ponta, Antonescu și Voiculescu – ”să fie cinstiți în relația cu românii.”

Domnul Ponta a mutat necinstea până la Bruxelles. El crede că acolo sunt oameni cu care discuți cum discută el în PSD, adică necinstit. Le explică faptul că trebuie să cheme Parlamentul ca să pună în claritate condițiile impuse de CCR. Crede că oamenii politici din România sau despre mine crede că sunt un om foarte naiv” a declarat Traian Băsescu.

Ponta încă mai crede că relația cu Bruxelles-ul încă poate fi ca cea din 2004, când PSD practica limbajul dublu. România nu a mai mințit în afară după 2004, România nu a mai utilizat limbaj dublu” a atenționat președintele suspendat.

De asemenea, Traian Băsescu a explicat că atunci când a acceptat numirea lui Victor Ponta și un Guvern USL a vizat în primul rând stabilitatea țării.

”N-am crezut că pentru Antonescu și Ponta dorința de a acapara instiituțiile statului e mai mare decât nevoia de a menține țara stabilă politic. E cea mai puternică probă de lipsă de maturitate politică” a spus Băsescu.

Băsescu a criticat politica necinstită a USL
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Preşedintele Traian Băsescu,   sediu de campanie,   declaratii,   suspednare,   referendum,   USL,   stabilitate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică