Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Nici nu m-am gândit să atac Codurile Penale la CCR. Abuzul în serviciu trebuie explicat (VIDEO)

Traian Băsescu: Nici nu m-am gândit să atac Codurile Penale la CCR. Abuzul în serviciu trebuie explicat (VIDEO)

Un articol de: |

Traian Băsescu a vorbit în cadrul emisiunii ”Special B1”, moderată de Mihai Duță, despre modificările Codurilor Penale. Fostul președinte a declarat că nici nu s-a gândit să atace codurile la CCR.

"Sunt 26 de excepţii de neconstituţionale la Codul de Procedură Penală. Trebuie să clarificăm. Dacă aş fi ştiut nu le-aş fi acceptat. Nici nu mi-a trecut prin cap să le atac la CCR. 5 excepţii pe Codul Penal. Aş lăsa abuzul în serviciu, dar l-aş explica. GRECO este convenţia grupului de state care luptă împotriva corupţiei. Este Consiliul Europei. Aici spune că trebuie să revizuim caracterul al cauzei de nepedepsire a denunţătorului. Noi l-am lăsat cu toţi banii pe Florică.

România este o ţară coruptă, dar nu este singura. Denunţătorul este lăsat liber şi cu banii. Când ţi-am dat şpaga, ţi-am dat-o şi următorul drum este la procuror. Tu îţi aduci aminte după zece ani şi rămâi. Aceştia ne-o spun: Corectaţi-o", a explicat fostul președinte.

Traian Băsescu: Nici nu m-am gândit să atac Codurile Penale la CCRCiteşte mai multe despre:   Traian Băsescu,   CCR,   codurile,   abuz in serviciu,   Coduri Penale
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică