Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: „Nu îl voi grația pe Adrian Năstase. Acest caz este o lecție extraordinară pentru România”

Traian Băsescu: „Nu îl voi grația pe Adrian Năstase. Acest caz este o lecție extraordinară pentru România”

Un articol de: |

Nu îl va graţia pe fostul premier, Adrian Năstase, și nici nu se teme că ar putea avea aceeaşi soartă precum fostul prim ministru aflat acum la Jilava. Sunt afirmaţiile lui Traian Băsescu, preşedintele suspendat al României.

Întrebat la Realitatea dacă îl va grația pe Năstase dacă va primi o solicitare în acest sens, Băsescu a spus „Nu”.

El a explicat că Adrian Năstase a primit o condamnare la doi ani de închisoare, "enorm" după părerea sa, însă „este o lecţie pentru toţi”.

„Adrian Năstase a primit doi ani, enorm după mine, dar aşa a hotărât justiţia şi probabil va face opt luni, cu toate facilităţile care sunt. Funcţionarii care au pus în aplicare ce le-a cerut Adrian Năstase au primit şase, şapte ani. Acest caz este un caz emblematic, funcţionarii trebuie să ştie că oamenii politici vin şi pleacă şi că sunt mult mai puţini responsabili pentru ilegalităţi decât ei, funcţionarii publici. Cred că acest caz este o lecţie extraordinară pentru aparatul de stat românesc”, a spus Băsescu.

Băsescu: Nu îl voi grația pe Năstase
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   gratiere,   Adrian Nastase
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică