Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Ponta nu îmi răspunde la telefon

Traian Băsescu: Ponta nu îmi răspunde la telefon

Un articol de: |

Şeful statului a acuzat Guvernul de sabotarea agriculturii, marți, aflat în vizită la Fundulea. De asemenea, Preşedintele Băsescu este nemulţumit de faptul că premierul Ponta nu îi mai răspunde la telefon.

Traian Băsescu a afirmat acest lucru după ce jurnaliștii l-au întrebat dacă a vorbit cu premierul despre problemele semnalate de el în domeniul agriculturii.

Preşedintele Traian Băsescu a lansat noi critici la adresa Guvernului. Şeful statului a catalogat drept dramatică situaţia din agricultură, iar guvernul are o mare responsabilitate în sabotarea agricultorilor romani anul acesta, susţine preşedintele. În lipsa unor măsuri din partea autorităţilor, fermierii vor rămâne săraci în continuare, a adăugat Traian Băsescu, care a fost nemulţumit şi de faptul că premierul Ponta nu îi mai răspunde la telefon.

Întrebat apoi de jurnalişti dacă a încercat să discute cu premierul Victor Ponta despre această problemă, Băsescu a spus: "Nu îmi răspunde la telefon".

Şeful statului a vorbit, în discursul rostit la Fundulea, unde a participat la "Ziua Cercetării Procera", despre problema neacordării în acest an de către Guvern a certificatelor de depozit pentru producătorii agricoli. (Detalii AICI)

Băsescu: Ponta nu îmi răspunde la telefon
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Ponta,   Traian Basescu,   fundulea,   agricultura
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică