Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Se va constata că Legea privind Roşia Montană e neconstituţională

Traian Băsescu: Se va constata că Legea privind Roşia Montană e neconstituţională

Un articol de: |

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că Legea privind Roşia Montană trimisă de Guvern la Parlament va fi respinsă de Curtea Constituţională, întrucât se va constata că este neconstituţională, neputând fi dată o lege care să vizeze o firmă.

„Nu este legal să stabileşti o firmă care face o exploatare prin lege. Va fi respinsă cu siguranţă de Curtea Constituţională. Este doar un joc politic", a declarat, duminică, la Ţebea, răspunzând unei întrebări.

Şeful statului a spus că marea problemă este că, după ce se va face o lungă dezbatere în Parlament, se va constata că legea este neconstituţională.

"Nu se poate să faci o lege care să vizeze o firmă. Va fi respinsă de Curtea Constituţională pentru că se va constata că este o lege neconstituţională", a mai spus Băsescu, potrivit Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a participat duminică la Serbările naţionale de la Ţebea, judeţul Hunedoara, dedicate memoriei lui Avram Iancu.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Rosia Montana,   neconstitutionala
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică