Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: USL să înțeleagă că atacurile la adresa CCR sunt inutile și șubrezesc instituția

Traian Băsescu: USL să înțeleagă că atacurile la adresa CCR sunt inutile și șubrezesc instituția

Un articol de: |

Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat, vineri, că CCR nu trebuie adusă în disputa politică, făcând un apel la USL să înțeleagă că atacurile la adresa Curții sunt inutile și afectează instituția, arată Mediafax.

"Am văzut atacul de ieri al lui Victor Ponta, care trimitea Parchetul la CC. Am văzut atacurile de azi la adresa Curţii Constituţionale ale lui Radu Stroe şi Noricăi Nicolai", a spus Băsescu.

Acesta a adăugat USL nu are limite în momentul de față și că amestecul politicului în treburile CCR reprezintă o problemă gravă.

"Cred că în momentul de faţă USL nu mai are limite. Fac un apel la ei să înţeleagă că atacurile la CC sunt inutile şi şubrezesc instituţia. Dacă judecătorii au nişte probleme, eu am convingerea că şi le rezolvă între ei. Amestecul politicului în problemele CC reprezintă un grav act de şubrezire a instituţiei. CC nu trebuie adusă în disputa politică", a încheiat Traian Băsescu.

Traian Băsescu: Atacurile la adresa CCR sunt inutile
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Preşedintele Traian Băsescu,   presedinte suspendat,   atacuri,   CCR,   USL
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică