Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: USL-ul are o obligație morală față de mine și față de români. Să demonstreze că nu m-am înșelat când le-am încredințat Guvernul

Traian Băsescu: USL-ul are o obligație morală față de mine și față de români. Să demonstreze că nu m-am înșelat când le-am încredințat Guvernul

Un articol de: |

Traian Băsescu a cerut, marți, printr-o declarație la sediul său de campanie, să i se arate concret pe baza Constituției, unde a greșit încât să fie nevoie suspendarea sau de demisia sa. De asemenea, el a solicitat politicienilor români să renunțe la bătălia politică pentru a se preocupa de problemele cu care se confruntă țara.

USL-ul are o obligație morală față de mine și față de români. Știu foarte bine că nu a fost o plăcere să le încredințez formarea guvernului. Am făcut-o punând mai presus de interesul personal interesul național. Cred că este timpul să demonstreze că nu m-am înșelat” a spus Băsescu.

”Cred că cele trei săptămâni de bătălie politică ce sunt de-ajuns și cele trei luni de așteptare, care sunt prea mult, cred că trebuie să genereze o schimbare de atitudine politică” a sublinat președintele suspendat.

Președintele suspendat a subliniat și necesitatea ca politicienii să uite disputa politică și să se concentreze pe probleme pe care le are România.

Este timpul care fiecare, ne place, nu ne place de celălalt să acționeze pentru gestionarea unor priorități. Prima este stabilirea funcționalității statului în parametrii democratici. A doua este dobândirea credibilității României pe plan internațional” a mai spus Traian Băsescu.

Băsescu cere politicienilor să lase deoparte lupta internă
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Preşedintele Traian Băsescu,   credibilitate,   USL,   disputa politica,   demisia
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică