Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu va susține o declarație de presă la ora 18:30

Traian Băsescu va susține o declarație de presă la ora 18:30

Un articol de: |

Joi, la ora 18:30, președintele suspendat Traian Băsescu va face declarații la sediul său de campanie de pe strada Comănița.

Tot joi au apărut în presă informații conform cărora premierul Victor Ponta a trimis un memorandum din partea guvernului, în care cere scoaterea de pe liste a nouă categorii de persoane: persoanele decedate, cele care nu au cărți de identitate valabile, care și-au pierdut dreptul de vot, românii cu domiciliul peste graniță, cei care și-au pierdut cetățenia română, care și-au schimbat domiciliul fără a fi radiate din lista localităților de reședință.

De asemenea, vor fi scoase din liste persoanele care au domiciliul la o adresă unde suprafața nu permite ca ei să poată locui acolo (ex: câteva zeci de persoane într-un apartament sau o casă cu câteva camere) și persoanele care și-au schimbat numele prin căsătorie sau divorț (și care apar, astfel, de două ori: cu numele vechi și cel nou).

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică