ULTIMA ORĂ !!! PSD-UL LUI DRAGNEA PIERDE GUVERNAREA ?! OMUL LUI IOHANNIS A FĂCUT ANUNȚUL: VOM AVEA ALEGERI ANTICIPATE !!! (FOTO)

ULTIMA ORĂ !!! PSD-UL LUI DRAGNEA PIERDE GUVERNAREA ?! OMUL LUI IOHANNIS A FĂCUT ANUNȚUL: VOM AVEA ALEGERI ANTICIPATE !!! (FOTO)

Președinteel PNL Ludovic Orban a declarat săptămâna trecută că mulți dintre colegii săi liberali preferă în acest moment varianta alegerilor anticipate și a subliniat că formațiunea pe care o conduce își dorește să intre la guvernare, dar numai în condițiile în care s-ar bucura de o majoritate parlamentară solidă.

De asemenea, Orban a spus PNL nu va susține nicio formulă guvernamentală în componența căreia va intra PSD.

Citește și:Iohannis: Miniștrii n-au decât să-și vadă de treabă! Eu n-o să mă apuc acum să numesc miniștri pentru două zile

”În discuțiile pe care l-am purtat am hotărât să demarăm o consultare amplă a organizațiilor județene ale PNL care să configureze poziția noastră la consultările care vor avea loc la Cotroceni privitor la formarea noului guvern.

Am hotărât că nu vom purta nicio negociere pentru formarea noului guvern cu PSD. Excludem categoric orice fel de discuție cu cei care și-au bătut joc de România. Dacă vom ajunge în situația de a vota, vom vota împotriva oricăriei formule de guvern care va conține PSD în ea.

Citește și:Iohannis: Voi desemna premierul dintre politicienii de la București. Asta a fost o glumă

Consultăm organizațiile județene cu privire la posibilii parteneri care ar putea să ne ajute într-o eventuală majoritate parlamentară. Consultăm organizațiile cu privire la situația de a formula sau a nu formula o propunere de premier.

PNL este pregătit în orice moment să-și asume răspunderea guvernării, dar vrem să intrăm la guvernare pe ușa din față, fără compromisuri și având o majoritate parlamentară stabilă.

Formula preferată de colegii mei este formula anticipatelor, deoarece actuala structură parlamentară este extrem de defavorabilă construcției unei majorități parlamentare.

Urmăriți B1TV.ro și pe