Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ultimele mesaje ale lui Traian Băsescu, înaintea alegerilor din 16 Noiembrie 2014 – Declaraţie integrală (VIDEO)

Ultimele mesaje ale lui Traian Băsescu, înaintea alegerilor din 16 Noiembrie 2014 – Declaraţie integrală (VIDEO)

Un articol de: |

Președintele Traian Băsescu a avut, vineri seară, o ultimă ieșire publică înaintea alegerilor prezidențiale de duminică.

Principalul mesaj transmis de șeful statului a fost ca electoratul să depună orice efort pentru a ajunge să voteze. (Detalii AICI)

Șeful statului a declarat că Guvernul și Ministerul Afacerilor Externe încearcă să obstrucționeze votul cetățenilor români din străinătate. (Detalii AICI)

El le-a dat celor doi candidați la prezidențiale un drept la replică, cu câteva ore înainte de încheierea campaniei prezidențiale. (Detalii AICI)

Șeful statului a anunțat că publică pe contul său de Facebook un filmuleț în care demonstrează cât de „pisicuț” este premierul Ponta în întâlnirile private. (Detalii AICI)

Traian Băsescu a mai comentat și refacerea Uniunii Social Liberale, cu două zile înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, spunând că nu este decât o „înșelătorie odioasă”. (Detalii AICI)

Comentând de ipocriziile făcute de USL, președintele i-a felicitat, la final, pe profesorii care n-au acceptat mita de la Guvern, în timpul campaniei electorale. (Detalii AICI)

Ultimele mesaje ale lui Traian Băsescu, înaintea alegerilor de duminică

Citeşte mai multe despre:   mesaj Basescu,   Basescu,   Ponta,   campanie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică