Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Valeriu Zgonea îi cere lui Bogdan Ciucă „să nu se mai ascundă după cireș” cu raportul în cazul lui Ștefan Stoica (VIDEO)

Valeriu Zgonea îi cere lui Bogdan Ciucă „să nu se mai ascundă după cireș” cu raportul în cazul lui Ștefan Stoica (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Scandal în alianța de guvernare din cauza unui deputat incompatibil.

Președintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea i-a cerut colegului său de alianţă de la PC şi şef al Comisie Juridice Bogdan Ciucă să "nu se mai ascundă după cireş" şi să prezinte raportul în cazul lui Ştefan Stoica.

ANI a cerut încetarea mandatului deputatului Stoica după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a constatat în urmă cu mai bine de 9 luni printr-o decizie definitivă că acesta a încălcat regimul juridic al incompatibilităților în perioada în care deținea calitatea de consilier județean.

„Eu i-am cerut lui Ciucă să nu se mai ascundă după cireș cu colegii săi, să-mi trimită punct de vedere pentru Stoica, decizia Curții executabile”, a spus Valeriu Zgonea.

Zgonea: Ciucă să nu se mai ascundă după cireș cu colegii lui

Citeşte mai multe despre:   Valeriu Zgonea,   bogdan ciuca,   Stefan Stoica,   seful comisiei juridice
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică