Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Candidatul PDL la Preşedinţie va fi ales de toţi membrii partidului. Sperăm să fie candidatul dreptei

Vasile Blaga: Candidatul PDL la Preşedinţie va fi ales de toţi membrii partidului. Sperăm să fie candidatul dreptei

Un articol de: |

Candidatul PDL la Preşedinţie va fi ales de toţi cei peste 300.000 de membri ai partidului, a precizat liderul PDL, Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă după Colegiul Director de la Baia Mare.

„Am decis ca alegerea candidatului PDL la Preşedinţie să fie făcută de toţi cei peste 300.000 de membri de partid, nu prin electori, nu de aleşii locali, ci de toţi membrii", a spus Blaga.

El a exprimat, în acelaşi timp, disponibilitatea PDL de a colabora, după alegerile europarlamentare din 2014, cu celelalte partide politice de centru-dreapta, pentru a găsi "cea mai bună formulă" pentru alegerile prezidenţiale.

„Sunt disponibili de a conlucra și cu celelalte forțe politice, după eurpparlamentare, pentru a ajunge la cea mai bună formulă a dreptei pentru alegerile prezidențiale”, a spus Blaga.

Vasile Blaga, despre candidatul la prezidențiale
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   alegeri prezidentiale,   Colegiul Director al PDL
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică