Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga, despre referendum: „Vom recurge la mai multe măsuri de securitate. Nu mergeți la vot, nu vă lăsați folosiți de adversarii democrației”

Vasile Blaga, despre referendum: „Vom recurge la mai multe măsuri de securitate. Nu mergeți la vot, nu vă lăsați folosiți de adversarii democrației”

Un articol de: |

Președintele PDL, Vasile Blaga, a adresat vineri după-amiază un ultim îndemn electoratului, transmițând să nu se prezinte la vot, pentru a nu fi folosiți de „adversarii democrației”.

USL vrea să folosească acest referendum pentru a acoperi o lovitură de stat. Nu mergeți la vot, nu vă lăsați folosiți de adversarii democrației. Încercarea de a distruge oricare drept din România a început din prima zi de guvernare USL. USL se pregătește să realizeze o fraudă uriașă. A refuzat să instaleze camere de luat vederi. Este dreptul dumneavoastră să refuzați participarea la un referendum care vrea să suspende nu un președinte, ci democrația pentru ca cu toții ne-am sacrificat timp de 20 de ani”, a spus Blaga.

Întrebat ce va face în ziua referendumul, acesta a spus că va fi la sediul PDL din Modrogan, de unde va coordona activitatea organizațiilor județene.

„Vom recurge la mai multe măsuri de securitate”, a mai spus Blaga.

Blaga: Nu mergeți la vot, să validați lovitura de stat
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   vot,   referendum,   democratie,   USL,   lovitura de stat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică