Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: I-am cerut premierului să nu mai atace instituțiile statului și să-și asume plagiatul

Vasile Blaga: I-am cerut premierului să nu mai atace instituțiile statului și să-și asume plagiatul

Un articol de: |

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că a avut o discuție cu premierul Victor Ponta în cadrul căruia i-a cerut să nu mai atace și să încerce acapararea instituților statului, explicându-i totodată că nu poate ataca deciziile Curții Constituționale atunci când acestea nu-i sunt favorabile.

"Am avut o discuție cu premierul, i-am reiterat cererile de a nu mai ataca instituțiile statului, de a nu încerca acapararea acestora. I-am explicat că nu poți să ataci CCR atunci când nu-ți convin deciziile", a spus Blaga.

Acesta a adăugat că i-a mai cerut premierului să-și asume plagiatul de care este acuzat și care a fost dovedit și să ia măsurile conforme, respective demisia din funcție.

"I-am spus premierului că nu am făcut niciun demers de a ataca o decizie de guvernare, așteptăm măsuri economice reale, economia este în derivă. De asemenea, i-am spus că așteptăm să-și asume plagiatul, furtul, și să procedeze în consecință, așa cum i-am cerut", a încheiat Vasile Blaga.

Blaga: I-am cerut lui Ponta să-și asume plagiatul
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   presedinte PDL,   premierul victor ponta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică