Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: „Ponta și USL au târât România în situația dezastruoasă din prezent. USL emite declarații halucinante”

Vasile Blaga: „Ponta și USL au târât România în situația dezastruoasă din prezent. USL emite declarații halucinante”

Un articol de: |

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că Victor Ponta și USL au târât România în situația dezastruoasă din prezent, apreciind că actualul Guvern „este în stare să sacrifice țara pentru a-și atinge obiectivele”.

„Raportul Comisiei Europene stabilește că Guvernul Ponta  atacat și  slăbit instituțiile statului și independența justiției. CE notează că justiția  a făcut progres însemnate, a corjitat numeroase deficiențe până la instalarea Guvernului Ponta. După, raportul constată presiuni și cere să ia măsuri imediat pentru îndepăratea abuzurilor. Singurul responsabil este Guvernul Ponta, care în doar 2 luni de guvernare a călcat statul de drept în picioare. Ponta și USL au intimidat CCR, l-au revocat abuziv pe Avocatul Poporului. Ponta și USL au târât România în situația dezastruoasă de astăzi”, a declarat Blaga într-o conferința de presă.

Democrat liberalul nu pare convins de promisiunile făcute de premier pentru a remedia situația, mai ales că acestea au venit numai după atenționările Uniunii Europene.

„România nu are nevoie de un guvern care să încerce să remedize situația doar la presiunea UE. România nu are nevoie de o conducere USL care emite declarații halucinante. Ponta a avut insolența să spună azi că a discutat această modificare cu partenerii noștri internaționali. Refuză să-și asume răspunderea pentru încălcarea legii. Ponta să ne spună cine sunt acești parteneri internaționali. Se referea probabil la Voronin, singurul care și-a manifestat sprijinul pentru regimul Ponta-Antonescu. Guvernul Ponta e în stare să sacrifice România doar pentru a-și atinge obiectivele”, a mai spus Blaga.

Vezi AICI ce conține raportul MCV al Comisiei.

Vasile Blaga: Ponta și USL sacrifică România
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Guvern,   situatie dezastruoasa,   Vasile Blaga,   raport,   Comisia Europeana,   Justitie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică