Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Premierul arată un dispreţ total faţă de statul de drept şi faţă de Curtea Constituţională

Vasile Blaga: Premierul arată un dispreţ total faţă de statul de drept şi faţă de Curtea Constituţională

Un articol de: |

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, consideră că opoziția arătată de premeirul Victor Ponta față de decizia de miercuri a Curţii Constituţionale arată un "dispreţ total faţă de statul de drept".

"Eu nu pot să nu constat decât un dispreţ total al domnului Ponta faţă de statul de drept. Nu am mai întâlnit - şi nu cred că s-a mai întâlnit în Europa şi în statele nemembre ale UE - un şef de Guvern care să trateze cu atâta dispreţ statul de drept, cu atâta dispreţ o instituţie fundamentală a statului de drept care este Curtea Constituţională", a declarat Vasile Blaga, citat de Mediafax.

Blaga susţine că premierul nu-şi "dă seama de riscurile la care expune România".

"Ne îndepărtăm pe zi ce trece tot mai mult de Europa", a continuat Blaga.

Ma mult, șeful Senatului consideră că tensiunile dintre președinte și premier pe tema reprezentării la Consiliu sunt ”absurde” și că așa evită să-și ducă la îndeplinire promisiunile făcute la preluare mandatului.

Premierul "ţine agenda publică din ultimele zile tocmai prin această bătălie absurdă cu preşedintele tocmai în încercarea de a acoperi tot ce nu face şi ar trebui să facă pentru România" a spus Vasile Blaga.

Vezi AICI declarațiile premierului după aflarea deciziei CCR

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică