Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Schimbările operate de Guvern și de majoritatea parlamentară nu sunt întâmplări sau coincidențe

Vasile Blaga: Schimbările operate de Guvern și de majoritatea parlamentară nu sunt întâmplări sau coincidențe

Un articol de: |

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că toate acțiunile politice ale USL de până acum vizează subordonarea Justiției într-o acțiune fără precedent  în România post-revoluționară și favorizează posibilitatea ca USL să întreprindă în continuare acte ilegale.

”PDL nu va ace niciodată, alături de USL pasul spre suprimarea democrațieie din România” a declarat Vasile Blaga.

”Schimbările operate de Guvern și de majoritatea parlamentară nu sunt întâmplări sau coincidențe. Acțiune au început cu preluarea Montorului Oficial. În acest fel Guvernul poate manipula publicarea sau nepublicarea deciziilor Parlamentului„ a arătat Blaga.

Potrivit lui Blaga, Guvenul reunit miercuri va emite o OUG care va reduce atribuțiile Curții Constituționale. De asemenea, revocarea Avocatului Poporului, marți, înseamnă eliminarea ultimei piedici în calea Gvernului de a emite acte ilegale.

USL, Victor Ponta, Crin Antonescu, au atacat și blocat pe rând instituții ale statului. Aceste acțiuni nu au precedent în ultimii 22 de ani” a spus Blaga.

Toate aceste acțiuni vizează subordonara Justiției, spune Blaga, pentru că membrii USL ”se simt în siguranță doar în afara legii” și au ca efect ignorarea adevăratelor probleme ale României, respectiv, șomajul, scumpirea nivelului de trai sau plagiatul lui Victor Ponta.

Blaga: Acțiunile Guvernului nu sunt întâmplătoare
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   monitorul oficial,   avocatul poporului,   somaj,   plagiat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică