Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Vicepreședintele american Joe Biden ar fi refuzat o întâlnire cu Crin Antonescu în SUA: Liderul PNL infirmă (VIDEO)

Vicepreședintele american Joe Biden ar fi refuzat o întâlnire cu Crin Antonescu în SUA: Liderul PNL infirmă (VIDEO)

Un articol de: |

Președintele Senatului, Crin Antonescu, ar fi solicitat recent curând o întrevedere vicepreședintele american Joe Biden, la Washington, însă Administrația Obama ar fi refuzat cererea acestuia, susține jurnalistul român la Chicago, Marian Petruța.

Totodată, jurnalistul scrie, pe blogul său, că liderul PNL și-a manifestat dorința de a veni într-o vizită la Chicago, solicitând în acest sens sprijinul comunității neoprotestante, însă și acolo s-a lovit de un refuz.

Pe de altă parte, președintele PNL infirmă aceste informații. Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Aktualitatea”, de pe B1 TV, Antonescu a spus: „Nu am fost niciodată la Chicago, nu am trimis pe nimeni, nu am făcut nicun demers pentru a întâlni niciun oficial american. Prezența mea în SUA, care nu a fost pe banii Senatului, a fost în urma unei invitații pe care am primit-o la o conferință pe tema parteneriatului transatlantic. Nu am făcut nicio altă întâlnire nici cu emisari, nici consilieri”.

Antonescu infirmă faptul că Joe Biden a refuzat o întâlnire cu el în SUA
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   Joe Biden,   vizita in america
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică