Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Absența lui Traian Băsescu de la Bruxelles, bună pentru imaginea României

Victor Ponta: Absența lui Traian Băsescu de la Bruxelles, bună pentru imaginea României

Un articol de: |
Foto: ghimpele.ro Politică

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că nu i-a cerut doar joi, ci în repetate rânduri, președintelui Traian Băsescu un mandat pentru Consiliul European, apreciind că decizia șefului statului de a nu merge la Bruxelles a fost una bună pentru imaginea României, arată Mediafax.

"Vreau să apreciez decizia preşedintelui, consider că este, până la urmă, bună pentru imaginea noastră ca ţară. Am încercat tot timpul, şi până ieri (joi-n.r.) inclusiv, şi cred că puteam ajunge la această soluţie fără să mai avem conflicte. Voi încerca şi în continuare să respectăm ceea ce Parlamentul a decis iniţial în Declaraţia sa şi după aceea în Legea adoptată, şi anume că reprezentarea se face pe baza dialogului între preşedinte şi prim-ministru şi, dacă cei doi nu se înţeleg, pe baza deciziei Parlamentului", a spus Ponta.

Premierul a spus că a fost extrem de bine primit la Bruxelles şi că a fost invitat pentru săptămâna viitoare, la Dubrovnik (Croaţia), la reuniunea prim-miniştrilor din regiune, unde se vor afla premieri din Bulgaria, Ungaria, Slovacia.


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică