Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Coabitez cu un președinte care își respectă atribuțiile. Traian Băsescu nu le respectă

Victor Ponta: Coabitez cu un președinte care își respectă atribuțiile. Traian Băsescu nu le respectă

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că poate coabita cu orice președinte care-și respectă atribuțiile constituționale, însă a apreciat că Traian Băsescu nu vrea să facă acest lucru, arată Mediafax.

"Eu am spus foarte clar că eu pot să coabitez şi cu Băsescu şi cu orice preşedinte cu condiţia să-şi respecte atribuţiile constituţionale. Din păcate Traian Băsescu nu şi le-a respectat şi se pare că nici nu vrea să şi le respecte (...) Eu, ca prim-ministru, coabitez cu orice preşedinte care îşi respectă atribuţiile constituţionale. Din păcate, Traian Băsescu nu şi le-a respectat, de aia a şi fost suspendat", a spus Ponta.

Marți, premierul a spus pentru The Guardian că este dispus să coabiteze cu președintele Traian Băsescu, dacă acesta din urmă se va rezuma doar la atribuțiile sale constituționale.

Vezi AICI ce a spus Victor Ponta în The Guardian.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică