Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta, de la Bruxelles: România nu va avea fonduri UE reduse

Victor Ponta, de la Bruxelles: România nu va avea fonduri UE reduse

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, de la Bruxelles, unde participă la Consiliul European, că europenii au apreciat faptul că România și-a respectat acordurile cu instituțiile comunitare și că și-a asumat responsabilitatea angajamentelor luate, primind recomandarea de a continua astfel.

"În ceea ce privește recomandările specifice de țară, în cazul România s-a apreciat respectarea și încadrarea în baza acordurilor cu FMI, CE și BM iar principala recomandare a fost de a păstra această încadrare", a arătat Ponta.

Acesta a mai spus că România nu va avea fondurile europene la dispoziția sa reduse, în perioada 2014-2020, având totuși nevoie să îmbunătățească absorbția acestora.

"România, în 2014-2020, nu va avea fonduri UE reduse. Ține foarte mult de noi, am susținut că este obligația noastră de a îmbunătăți absorbția fondurilor europene", a încheiat Victor Ponta.

Victor Ponta: România nu va avea fonduri UE reduse
Embed:


Citeşte mai multe despre:   premierul victor ponta,   Consiliul European,   Romania,   Bruxelles
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică