Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Guvernul a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime împotriva umanității în Siria

Victor Ponta: Guvernul a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime împotriva umanității în Siria

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că Guvernul României a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime împotriva umanităţii în Siria, "cu ştiinţa autorităţilor guvernamentale".

Potrivit primului ministru, Executivul condamnă aceste fapte ferm și fără niciun fel de ezitare.

"E de datoria Guvernului României de a fi în totalitate solidar cu statele care au solicitat şi impun respectarea dreptului internaţional. Asta înseamnă că vom rămâne prin toate instituţiile noastre - deciziile se iau în CSAT, cu informarea Parlamentului - prin toate instituţiile în contact cu partenerii europeni şi internaţionali şi vom fi în perioada imediat următoare în contact şi în coordonare. Vom acţiona în consecinţă", a declarat Victor Ponta.

Potrivit secretarului de Stat american, John Kerry, atacul chimic din Siria a provocat decesul a 1.429 de persoane, dintre care 426 au fost copii.

Ponta: Guvernul a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime împotriva umanității
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică