Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Noi vrem să muncim, dar președintele nu ne lasă. Eu vorbesc la telefon doar cu oameni serioși

Victor Ponta: Noi vrem să muncim, dar președintele nu ne lasă. Eu vorbesc la telefon doar cu oameni serioși

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, în cadrul ședinței de guvern, că președintele Traian Băsescu plănuiește să saboteze ministerul Transporturilor și al Agriculturii. 

Ponta a făcut această afirmație după ce președintele a spus că premierul nu îi răspunde la telefon, întrebat fiind dacă a discutat și cu șeful Executivului problemele din Agricultură.

„Din păcate, ne-am cam întors la 2012, noi vrem să muncim, dar președintele nu ne lasă. Se ocupă să saboteze, nu ne lasă nici la Transporturi, nici la Agricultură. Eu zic să fim mai puțin atenți la sabotajele astea instituționale. Nu m-am așteptat să folosească o replică celebră „Nu vrea să vorbește cu noi”. Eu vorbesc cu instituțiile statului, relații instituționale cu președinția, oficial avem. Eu vorbesc la telefon doar cu oameni serioși. Frustrările unor persoane sunt mai puțin importante”, a spus Victor Ponta.

Șeful Guvernului a mai declarat că președintele țării s-a dus la Fundulea, la „Ziua Cercetării Procera” pentru că vrea doar să pună „pile” la sponsorii săi din agricultură.

Ponta: Băsescu nu ne lasă să muncim, vrea să ne saboteze
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Ponta,   sabotaj,   Basescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică