Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: O hotărâre de guvern privind proiectul Roșia Montană ar fi ilegală
Exclusiv

Victor Ponta: O hotărâre de guvern privind proiectul Roșia Montană ar fi ilegală

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, în exclusivitate pentru emisiunea „Bună seara, România” de pe B1 TV, că o hotărâre de guvern privind proiectul Roșia Montană ar fi ilegală.

„Redevența propusă pentru aur este de 6%, în licență este de 2%, aceasta nu poate fi schimbată decât prin lege. Eu, spre deosebire de toți ceilalți, am spus acesta este proiectul, nu e bun, măcar să-l dezbateți. Ideea e următoarea: noi vrem să facem proiectul, dar să-l facă guvernul. Un proiect atât de important nu poate fi decis de Guvern. Acest guvern a trimis toate datele în singurul loc în care poate avea loc o dezbatere publică, după care respingerea trebuie să fie asumată și fiecare să răspundă pentru decizia luată”, a răspuns Victor Ponta.

Premierul a mai declarat că proiectul minier de la Roșia Montană este asumat în totalitate de cabinetul ministrului Dan Șova, iar lucrurile care erau neconstituționale au fost remediate.

Ponta: O hotărâre de guvern pentru Roșia Montană este ilegală
Embed:
Citeşte mai multe despre:   hotarare de guvern,   Rosia Montana,   Ponta,   Victor Ponta,   redevente
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică