Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Prima vizită în calitate de președinte o voi face la Chișinău

Victor Ponta: Prima vizită în calitate de președinte o voi face la Chișinău

Un articol de: |
Foto: gov.ro Politică

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la Slatina, că prima vizită pe care o va face în calitate de președinte va fi la Chișinău.

Victor Ponta a participat la un miting în comuna Dobrun, județul Olt, localitatea cu proporția cea mai mare de voturi pentru candidatul PSD din țară, în primul tur al alegerilor.

Ponta le-a mulțumit social-democraților din Olt pentru rezultatele obținut în primul tur al alegerilor și le-a spus că și în situația în care vor fi pe primul loc la nivel național, nu în Olt va face prima sa vizită după câștigarea alegerilor, ci în Republica Moldova.

"Prima vizită însă n-o s-o fac la Olt, prima vizită o s-o fac la Chișinău. Să știți că am aflat ieri că Chișinăul, Moldova și Bucovina nu sunt din România și nu au treabă cu România. Ori eu o să merg acolo pentru că și acolo sunt alegeri și acolo trebuie oamenii să fie alături de cei care vor lucrurile bune pentru țara lor și după aceea cu mare drag vin la acea localitate care va bate Dobrunul la vot", a declarat Ponta, potrivit Agerpres.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   presedinte,   Chisinau,   alegeri prezidentiale,   turul doi,   Slatina,   Dobrun
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică