Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Rezultatele de la Bacalaureat sunt îngrijorătoare. Educația se află într-o situație extrem de gravă

Victor Ponta: Rezultatele de la Bacalaureat sunt îngrijorătoare. Educația se află într-o situație extrem de gravă

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, că rezultatele din acest an ale examenului de Bacalaureat sunt cel puțin îngrijorătoate, situația educației din România fiind una extrem de gravă.

"Urmează să fie analizate contestațiile, situația este mai mult decât îngrijorătoare. Procentul de promovabilitate la Bacalaureat nu poate decât să ne dovedească că suntem într-o situație extrem gravă. Trebuie să luăm și măsuri, nu doar să constatăm că din an în an mergem tot mai rău", a spus Ponta.

Acesta a adăugat că motivele principale pentru înregistrarea acestor rezultate sunt lipsa banilor și lipsa de interes în ceea ce privește educația națională.

"Rezultatele de anul acesta confirmă o problemă gravă de structură a sistemului educațional provocată de lipsa de finanțare, de lipsa de atenție de considerare a educației o prioritate națională", a încheiat Victor Ponta.

Situația din Educație, extrem de gravă
Embed:


Citeşte mai multe despre:   premierul victor ponta,   balcaureat,   rezultate,   Ministerul Educatiei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică