Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Victor Socaciu (PSD): „Nu e de competența românilor să decidă dacă vor Parlament unicameral sau bicameral. E o chestiune de elită”
Exclusiv

Victor Socaciu (PSD): „Nu e de competența românilor să decidă dacă vor Parlament unicameral sau bicameral. E o chestiune de elită”

Un articol de: |

Nu e de competența poporului român să decidă în cazul unui Parlament bicameral sau unicameral”, susține deputatul PSD Victor Socaciu. Invitat luni în platoul Știrilor B1 TV, politicianul a declarat că „românii nu pot decide o chestiune atât de tehnică”, ci numai parlamentarii.

Referindu-se la referendumul din 2009, Socaciu a spus: „Aceea a fost o porcărie, un populism exacerbat

„Nu e de competența poporului român să decidă dacă Parlamentul este unicameral sau bicameral. Românii nu pot decide o chestiune atât de tehnică, este o chestiune a unui Parlament, a unor oameni care știu despre ce e vorba.E o chestiune a elitei. În marile societăți nu mai există alegerea președintelui așa la îndemnâna unui popor, ci la îndemâna Parlamentului. La noi e semi-prezidențial”
, a mai spus Socaciu.

Victor Socaciu: Românii nu pot decide în privința Parlamentului unicameral
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Socaciu,   romani,   competenta,   parlament unicameral,   PSD
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică