Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Zgonea: Alba Iulia este municipiu reședință de județ doar pe hârtie. Primarul Hava: Suntem bucuroși la 1 decembrie, dar triști când politicieni de teapa dânsului vin aici să facă baie de mulțime (VIDEO)

Zgonea: Alba Iulia este municipiu reședință de județ doar pe hârtie. Primarul Hava: Suntem bucuroși la 1 decembrie, dar triști când politicieni de teapa dânsului vin aici să facă baie de mulțime (VIDEO)

Un articol de: |

Alba Iulia este municipiu reședință de județ doar pe hârtie, iar singura bucurie pe care o au cetățenii acestui oraș este prilejuită de sărbătoarea Zilei Naționale a României, afirmă președintele executiv al PSD Valeriu Zgonea.

La auzul declaraţiei, primarul Mircea Hava a luat foc.

L-a catalogat pe preşedintele Camerei Deputaţilor drept strungar si nesimţit.

Apoi, edilul a promis că va câştiga din nou alegerile, pentru ca PSD să nu ajungă la conducerea acestui oraş.

Zgonea: Alba Iulia este municipiu de reședință de județ doar pe hârtie


"Pe mine mă doare că înțeleg politica. Politica e politica, dar de aici până la a fi nesimțit e mare distanță, deci domnul Zgonea strungar sau ce-o fi fost pe vremuri, făcut la apelul de seară, n-a văzut niciodată ce înseamnă un oraș. În orice caz nu se aseamănă cu alte orașe pe care el circulă sau și-a făcut educația", a precizat primarul Hava.

Cuvintele grele ale edilului din Alba Iulia, Mircea Hava, vin in urma declaratiilor președintelui executiv al PSD, Valeriu Zgonea.

"Alba Iulia nu este un municipiu reședință de județ, astăzi, decât pe hârtie. Dumneavoastră trăiți în trecut. Singura voastră bucurie este că vă vizitează cineva. Este singura bucurie pe care o aveți în Alba Iulia și că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva. În rest, Alba Iulia nu e pe hartă. Nici la PIB, nici la locuri de muncă, nici în IT, nici în producția industrială, nicăieri", a afirmat președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea.

Conform datelor primarului din Alba Iulia, oraşul este vizitat oficial de aproape 700 de mii de turişti anual.

"Dacă așa poate el, să jignească un oraș întreg, eu o să mai spun ceva, da, simțim o mare bucurie la 1 decembrie, dar și tristețe și scârbă când vedem tot soiul de politicieni de teapa dânsului care vin să facă baie de mulțime și care au uitat că aici e România. Și acum vă mai spun o treabă. Uite, m-a ambiționat și asta. O să le trag o mamă de bătaie la alegeri, vorba aia din 1990", a conchis Hava.
Citește și: „Livulică, nu sunt ortoped, dar, e clar că ai mâna nașpa.” Florin Călinescu îl ironizează acid pe liderul PSD Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealPippidi: Ceea ce s-a spart era doar o bulă de săpun.  Nu era să rezolvăm noi cu corupția ieri și din cauza lui Iohannis nu am rezolvat (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Mircea Hava,   Valeriu Zgonea,   municipiu de resedinta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică