Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ziua și GAFA în guvernul Tudose! Ministrul corigent la geografie "l-a mutat" pe Creangă la Botoșani (VIDEO)

Ziua și GAFA în guvernul Tudose! Ministrul corigent la geografie "l-a mutat" pe Creangă la Botoșani (VIDEO)

Un articol de: |

Ziua și gafa în guvernul Tudose. De data asta a ieșit la rampă ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre. Aflat la o dezbatere la Piatra Neamț, Dobre a dat dovadă că nu a citit nici măcar "Amintiri din Copilărie" și a mutat Humuleștiul lui Creangă în județul... Botoșani.

“Bună ziua, reprezint municipiul Botoșani. Aș avea o întrebare pentru domnul ministru... 
- Aveți casa lui Creangă pe acolo, nu?”, a spus ministrul Turismului.

Acesta este momentul în care Ministrul Turismului face referire la Casa Memorială a scriitorului Ion Creangă, din Humulești ca fiind din județul Botoșani. Din nefericire pentru Dobre, casa în care s-a născut autorul se află de fapt în județul Neamț. Ministrul nu a știut să precizeze nici personalitățile care s-au născut în județul Botoșani. Cei din sală au trebuit să îi aducă aminte lui Dobre de Mihai Eminescu, George Enescu sau Ștefan Luchian.

Ministrul Mircea Titus Dobre este fiul consilierului local PSD Mircea Dobre. De profesie economist, el se află la al doilea mandat de parlamentar. Înainte de mandatele de parlamentar, el a avut un singur job la firma tatălui său.

Ziua și GAFA în guvernul Tudose! Ministrul corigent la georgrafie "l-a mutat" pe Creangă la Botoșani

Citește și: Cristian Bușoi sesizează Bruxelles-ul după ce PSD și ALDE au pus pumnul în gură Opoziției: Voi informa despre modificările banditești și totalitare, care pun lacătul pe ParlamentImagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Senator ALDE, pus sub urmărire penală sub control judiciar pentru mai multe fapte de corupție

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică