Accident GRAV în calificările la Moto2! Pilotul italian Lorenzo Baldassarri s-a PRĂBUȘIT după un VIRAJ HALUCINANT (VIDEO)

Accident GRAV în calificările la Moto2! Pilotul italian Lorenzo Baldassarri s-a PRĂBUȘIT după un VIRAJ HALUCINANT (VIDEO)
Foto: YouTube

Lorenzo Baldassarri, pilotul de origine italiană al echipei Kalex, a suferit un accident grav, sâmbătă, în timp ce participa la calificările pentru Moto2 din cadrul Marelui Premiu al Olandei de motociclism viteză, potrivit hotnews.ro.

Sportivul a căzut de pe motocicletă într-un viraj. Viteza cu care mergea era de aproximativ 200 de kilometri la oră. Comisarii de cursă au ajuns imediat lângă Baldassarri și au comunicat că pilotul este constient. Medicii au fost chemați de urgență pe pistă, unde i-au oferit îngrijiri timp de 20 de minute, iar apoi a fost transportat la spital.

Pilotul de 20 de ani se afla pe locul 12 în clasamentul general a Moto2, cu 37 de puncte. El are o singură victorie în carieră, anul trecut în Marele Premiu al statului San Marino.

Accident GRAV în calificările la Moto2! Pilotul italian Lorenzo Baldassarri s-a PRĂBUȘIT după un VIRAJ HALUCINANT (VIDEO)

#DIRECT_ONE_drac5d#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:29 - Ce se întâmplă cu salariile profesorilor? Marcel Ciolacu, solicitare către ministrul Educației: Ca să aderăm la OCDE, trebuie să îndeplinim această cerință legitimă (VIDEO)
17:24 - Piața imobiliară din Cluj-Napoca uimește din nou. Cât cere pe lună un proprietar pentru un beci
17:17 - Ciolacu: Prelungim și în acest an schema IMM Invest Plus. Circa 11.500 de firme românești vor beneficia de acest ajutor (VIDEO)
17:13 - Marcel Ciolacu anunță „un nou sistem centralizat de achiziții publice în asistență medicală de urgență”: „Tot ce economisim vom folosi pentru a motiva financiar personalul medical” (VIDEO)
17:06 - Ce se întâmplă, de fapt, cu prințesa Kate Middleton? Un purtător de cuvânt al Prințului William rupe tăcerea
17:06 - Mișcarea ”Tyre Extinguishers” a ajuns și în Italia. Cauciucurile a zeci de SUV-uri, dezumflate în Milano într-o singură noapte, într-un protest față de vehiculele poluante: „Nu e vorba de tine, ci de mașina ta”
17:04 - Incredibil cât a avut de plătit un client pentru un cheeseburger, o băutură și o porție de cartofi. Indignare pe Internet după ce a publicat bonul: „Depășește limita…”
16:54 - Locuitorii din Estul Ucrainei se pregătesc pentru avansul trupelor rusești: „Știm ce urmează”
16:48 - Cine sunt pensionarii care vor primi 80% în plus la recalculare: „Nicio pensie nu va scădea”
16:42 - Ce achiziție au făcut Antonia și Alex Velea pe litoralul românesc: „Ne-am îndeplinit un vis”. Cei doi vor avea vecini celebri